Tortillawraps met kipfilet, puntpaprika en ijsbergsla is een heerlijke gerechtje dat je zowel als voorgerecht en als hapje kunt gebruiken.
Ingrediënten
- Wraps (4): wij gebruiken de volkoren tortilla wraps van het merk Santa Maria.
- Verse bieslook (meeste van gebruiken); gedroogde peterselie en rozemarijn.
- Saus: wij gebruiken de Black Pepper saus van Devos & Lemmens.
- 1 zoete puntpaprika
- Ijsbergsla
- 8 sneetjes kipfilet
Werkwijze
- Leg de wraps op een bord. Strijk ze in met de saus. Strooi daarover de verschillende kruiden.
- Let per wrap in het midden 2 sneetjes kipfilet.
- Bedek deze met blaadjes ijsbergsla.
- Snij de zoete puntpaprika in lange stroken en verdeel die over de 4 wraps.
- Rol de wrap dicht.
- Klaar! Je hebt nu volgende keuzes:
- Aperitiefhapje: snij de wrap in 5 stukken en doe er een tandenstoker door om mooie bijeen te houden.
- Voorgerecht: snij de wrap in 2.
- Je kunt de wraps nog versieren met wat extra bieslook.
Klaar! Je tortillawraps met kipfilet, puntpaprika en ijsbergsla zullen ongetwijfeld verrukkelijk zijn 😊!