Ga naar de inhoud

Tortillawraps met kipfilet, puntpaprika en ijsbergsla

Tortillawraps met kipfilet, puntpaprika en ijsbergsla

Tortillawraps met kipfilet, puntpaprika en ijsbergsla is een heerlijke gerechtje dat je zowel als voorgerecht en als hapje kunt gebruiken.

Ingrediënten

  • Wraps (4): wij gebruiken de volkoren tortilla wraps van het merk Santa Maria.
  • Verse bieslook (meeste van gebruiken); gedroogde peterselie en rozemarijn.
  • Saus: wij gebruiken de Black Pepper saus van Devos & Lemmens.
  • 1 zoete puntpaprika
  • Ijsbergsla
  • 8 sneetjes kipfilet

Werkwijze

  • Leg de wraps op een bord. Strijk ze in met de saus. Strooi daarover de verschillende kruiden.
  • Let per wrap in het midden 2 sneetjes kipfilet.
  • Bedek deze met blaadjes ijsbergsla.
  • Snij de zoete puntpaprika in lange stroken en verdeel die over de 4 wraps.
  • Rol de wrap dicht.
  • Klaar! Je hebt nu volgende keuzes:
    • Aperitiefhapje: snij de wrap in 5 stukken en doe er een tandenstoker door om mooie bijeen te houden.
    • Voorgerecht: snij de wrap in 2.
    • Je kunt de wraps nog versieren met wat extra bieslook.

Klaar! Je tortillawraps met kipfilet, puntpaprika en ijsbergsla zullen ongetwijfeld verrukkelijk zijn 😊!

Tags:

Geef een reactie